2023-2024 Akademik Yılı Öğrenim ve Katkı Payı Ücretlerinin Ödenmesine İlişkin Duyuru

2023-2024 Akademik Yılı Öğrenim ve Katkı Payı Ücretlerinin Ödenmesine İlişkin Duyuru


Üniversitemizde kayıtlı öğrencilerimizin 2023-2024 Akademik Yılı Öğrenim Ücreti ve Katkı Payı Ödemeleri aşağıda belirtilen şekilde 12-29 Eylül 2023 yapılabilecektir. 

 

Öğrenim Ücreti   : Uluslararası öğrenci statüsünde Üniversitemiz programlarına kayıt yaptıran öğrencilerin ödemesi gereken ücreti ifade etmektedir.

Katkı Payı Ücreti : Üniversitemizde herhangi bir programa kayıtlı iken diğer yükseköğretim kurumlarında veya açıköğretim programlarında kayıtları bulunan veya programın normal öğrenim süresini aşan öğrencilerden alınan öğrenim ücretini ifade etmektedir.

 

Öğrenim Ücreti/Katkı Payı ödemeleri aşağıda belirtilen şekillerde gerçekleştirilebilmektedir.

 


Ziraat Mobil Uygulamadan Öğrenim Ücretleri Ödemesi;

"Menü ⇒ Ödemeler ⇒ Eğitim,Sınav ve Üniversiteler ⇒ Üniversite Harç ve Sınav Ödemeleri ⇒ Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ⇒ Kimlik Numarası"  adımlarını takip ederek ödeme gerçekleştirilecektir.

 


NOT: Kayıt Yenilemeler 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak olup Öğrenim/Katkı Payı ödemeleri olan öğrencilerimiz ödemeleri gerçekleştirdiğinde Kayıt Yenileme sayfası açılacaktır. Borcu  olmayan öğrencilerimize Kayıt Yenileme sayfası otomatik açılacaktır.

Skip to content