2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme ve Ders Seçimi

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme ve Ders Seçimi


2023-2024 AKADEMÄ°K YILI GÃœZ YARIYILI
KAYIT YENİLEME ve DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ
 
            Kayıt yenileme ve ders seçme işlemleri 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında UBYS sistemi üzerinden elektronik olarak yapılacaktır. Seçilen dersler öğrenci danışmanı tarafından 25 Eylül - 02 Ekim 2023 tarihleri arasında onaylayarak ders kayıtları kesinleşecektir.
 
♦  Ders kaydı işlemlerinde öğrenciler öncelikle başarısız oldukları dersi/dersleri almak zorundadır.

 

Öğrenim Ücreti   : Uluslararası öğrenci statüsünde Üniversitemiz programlarına kayıt yaptıran öğrencilerin ödemesi gereken ücreti ifade etmektedir.
Katkı Payı Ücreti : Üniversitemizde herhangi bir programa kayıtlı iken diğer yükseköğretim kurumlarında veya açıköğretim programlarında kayıtları bulunan veya programın normal öğrenim süresini aşan öğrencilerden alınan öğrenim ücretini ifade etmektedir.

NOT: Belirtilen maddeler dışında kalan diğer öğrencilerimiz herhangi bir ödeme yapmadan ders kayıtlarını yapabileceklerdir.


Öğrenim Ücreti/Katkı Payı ödemeleri aşağıda belirtilen şekillerde gerçekleştirilebilmektedir.

Ziraat Mobil Uygulamadan Öğrenim Ücretleri Ödemesi;

"Menü ⇒ Ödemeler ⇒ Eğitim,Sınav ve Üniversiteler ⇒ Üniversite Harç ve Sınav Ödemeleri ⇒ Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ⇒ Kimlik Numarası"  adımlarını takip ederek ödeme gerçekleştirilecektir.


NOT: Öğrenim/Katkı Payı ödemeleri olan öğrencilerimiz ödemeleri gerçekleştirdiğinde Kayıt Yenileme sayfası açılacaktır. Borcu  olmayan öğrencilerimize Kayıt Yenileme sayfası otomatik açılacaktır.

Her türlü sorularınız için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı;
Telefon No  : 0346 217 00 92
Skip to content