2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’ne İlişkin Alınan Yeni Kararlar Çerçevesinde Üniversitemizde Hibrit Eğitime Geçilmiştir.

2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi’ne ilişkin YÖK tarafından alınan yeni kararlar çerçevesinde Üniversitemizde hibrit eğitime 03.04.20223 tarihi itiari ile geçilmiş olup bu kapsamda yüz yüze derslere katılan öğrencilerimiz ile Sayın Rektörümüz ve Hocalarımız bir araya gelmiştir.

Bu kapsamda öğrencilerimizle hibrit eğitim ile ilgili bilgi verilmiş, görüşleri alınmış ve eğitim ve öğretimin yüz yüze yürütülmesinin önemi vurgulanmıştır.