Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - Tüm Haberler

Yatay Geçiş Başvurusu Yapan Öğrencilere İngilizce Yeterlilik Sınavı Yapıldı.

Yatay Geçiş Başvurusu Yapan Öğrencilere İngilizce Yeterlilik Sınavı Yapıldı. 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş için üniversitemizin çeşitli bölümlerine başvuru yapan öğrencilere İngilizce Yeterlilik Sınavı...

Başarılı Öğrencilere Burs ve Dizüstü Bilgisayar Desteği

Başarılı Öğrencilere Burs ve Dizüstü Bilgisayar Desteği Sivas Belediye Başkanlığı ile Üniversitemiz arasında başarılı öğrencilerin desteklenmesi amacıyla "Eğitim Öğretim Bursu" protokolü imzalandı.

Dış Paydaşlarımızdan Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Başkanlığımızı Ziyaret Etti. Dış Paydaşlarımızdan Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Başkanlığımızı Ziyaret Etti.