2020/2021 Güz Dönemi Yılı Ders Kayıt İşlemleri

·    Ders kayıt işlemleri Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden online olarak yapılmaktadır.

·     Bilimsel Araştırma Teknikleri ve  Yayın Etiği dersini ders aşaması olan iki dönemden birinde almak zorundadır.

·  Akademik İngilizce dersi zorunludur. Dersten muaf olan öğrencilerimiz hariç tüm öğrencilerimiz alacaktır. Akademik İngilizce dersi ders seçimi esnasında Öğrenci Bilgi Sisteminde çıkmayacak olup, seviyeler belirlendikten sonra Öğrenci İşleri Daire Başkalığı tarafından eklenecektir.

·     Tüm öğrenciler Seminer dersini ders aşaması olan iki dönemden birinde almak zorundadır.

·     Bir öğrencinin ders aşamasında olan iki dönemde  doktora programları için 7 ders 21 kredi + Bilimsel Araştırma Teknikleri ve  Yayın Etiği + Akademik İngilizce +Seminer derslerini alması gerekmektedir.

·    Bir öğrencinin ders aşamasında olan iki dönemde  Tezli Yüksek Lisans Programları  için 8 ders 24 kredi + Bilimsel Araştırma Teknikleri ve  Yayın Etiği + Akademik İngilizce + Seminer derslerini alması gerekmektedir.